مقاله بازاریابی شرکت ها

دسته بندي : علوم انسانی » مدیریت
یک شرکت قبل از ورود به بازارهای خارجی، باید اهداف و سباستهای بازاریابی بین المللی خود را روشن سازد. به عبارت ديگر اولاً باید تصمیم بگیرد می¬خواهد در بازار خارجی به چه حجم فروش دست یابد(بعضي از شرکتها به عنوان هدف سهم کم را در بازار انتخاب می¬کنند) ثانياً باید تعیین کند می¬خواهد در چه تعدادی از کشورهای خارجی به فعاليت بپردازد و در نهايت باید تصمیم بگیرد می¬خواهد در چه نوع کشورهایی فعالیت کند.
یک شركت پس از اینکه درباره فروش در یک کشور خارجی تصمیم گرفت نوبت به انتخاب بهترین روش ورود به این کشور می-رسد. روشهای ورودی که در گزينه¬هاي شرکتها قرار دارد عبارتند از : صادرات، سرمایه¬گذاری مشترک، سرمایه¬گذاری مستقیم.
1-2 تشريح و بيان موضوع:
صادرات ساده ترین و کم ریسک ترین راه ورود به یک بازار خارجی است. صادرات کمترین تخصيص امکانات و کمترین تغییرات بر روی برنامه های داخلی را در بردارد و میزان ارز آوري صادرات بیش از هر روش ديگر ورود به بازار است. بعد از دهه-ها پافشاري بر استراتژي جايگزيني واردات كه از سوي كشورهاي در حال توسعه اتخاذ شده ولي به نتايج در خور توجهي در جهت توسعه صنعتي اين كشورها نيانجاميد، استراتژي توسعه صادرات در مواردي به عنوان استراتژي جايگزين ولي در موارد بسيار ديگري به عنوان استراتژي مكمل در دستور كار و صدر برنامه-هاي توسعه صنعتي كشورهاي جهان قرار گرفت. نگاهي به تجربه موفق كشورهاي تازه صنعتي شده نظير كره جنوبي، سنگاپور و ...گذشته موفقيت آميز اين استراتژي را تجلي بيشتري مي¬بخشد. کشورهایی که اصطلاحا « چهارببر » نامیده می شوند ( سنگاپور، هنگ کنگ، کره جنوبی ، تایوان ) و همینطور ژاپن از طریق صادرات توانستند در کشورهای خود توسعه اقتصادی ایجاد کنند.
از آنجا كه در برهه كنوني اقتصاد كشور توسعه صادرات صنعتي و جهش صادراتي محوريت يافته است لذا بر آن شدم تا در توان خويش در اين تحقيق صادرات را كه يكي از چند روش ورود به بازارهاي خارجي است از جنبه¬هاي مختلف مورد بررسي قرار دهم.
اين مجموعه در هفت بخش مجزا شامل عواملي مرتبط با صادرات تنظيم شده كه در ادامه شرح تفضيلي هر يك از اين بخشها آمده است.














2-1 صادرات :
تعريف صادرات : در لغت به معني انتقال كالا يا ارسال و فرستادن كالا از جائي به جاي ديگر .
1- ساده ترین و کم ریسک ترین راه ورود به یک بازار خارجیف صادرات است.
2- فروش از طریق صادرات کمترین تخصص امکانات و کمترین تغییرات بر روی برنامه های داخلی را می بردارد و میزان صادرات بیش از ره روش ورود به بازار است.
یک شرکت ممکن است هر از گاهی به صورت انفعالی نسبت به صدور مازاد تولید به خارج از کشور اقدام کند. یا ممکن نیست برای گسترش صادرات یبه یک بازار خاص، به صورت فعال خود را متعهد گرداند. در هر دو مورد، شرکت کالاهای صادراتی را در کشور خود تولید می کند و ممکن است برای صدور این کالاها، تغییر آنچنانی هم در آنها ندهد صادرات مستلزم حداقل تغییراتی است که یک شرکت در خط محصولات، سازمان شرکت، سرمایه گذاری یا ریاست شرکت می هد.
3- سالانه بیش از 2 میلیارد دلار کالا از کشور های مختلف صادر می شود. کشورهایی که اصطلاحا « مهاریبه » نامیده می شود. ( سنگاپور، هنگ کنگ، کره جنوبی ، تایوان ) و همینطور ژاپن از طریق صادرات توانستند در کشورهای خود توسعه اقتصادی ایجاد کنند.
صادرات را می توان به دو نوع صادرات غیر مستقیم و صادرات مستقیم تقسيم کرد. 0
2-2 صادرات غير مستقيم :
زمانی ی
دسته بندی: علوم انسانی » مدیریت

تعداد مشاهده: 7535 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.doc

فرمت فایل اصلی: word قابل ویرایش

تعداد صفحات: 22

حجم فایل:89 کیلوبایت

 قیمت: 3,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل پشتیبانی 24 ساعته : 09909994252